добре дошли в моя уеб сайт

Селена Мари Гомез

30 Декември 2011

Селена


Селена Мари Гомез е родена на 22 юли 1992 година в Ню Йорк. Най-много обича Сникърс и шоколад, а любимата й музика е хип-хоп и пънк, любимата й песен е Rockstar на Hannah Montana.
Другите й любими храни са скариди и пица с гъби, чушки и сирене. Обича да да участва в различни каузи, да пее, да играе (като актриса), да кара скейтборд, сърф и да танцува. Голяма почитателка е на Джони Деп.

Първата й появя в ефир е на 26 октомври 2007 по радио Дисни. Има кафяви очи и естествено къдрава кафява коса. Започва актьорската си кариера, когато е в 5-ти клас.

Родителита й са Манди (Аманда) и Рикардо. Манди е италианка, а Рикардо е мексиканец. Селена е единствено им дете. Майка й забременява с нея, когато е на 15 години. Селена е родена в Ню Йорк, но още докато е малка, те се преместват да живеят в Гранд Прери, Тексас. Родителите на Селена се развеждат през 1997 година, когато тя е на 5 годинки.
Селена е кръстена на една латино певица, която се казва Селена, а името и на гръцки означава „луна“, но се произнася „Селина“. Майка и е театрална актриса и Селена много иска да прилича на нея.

Селена започва кариерата си през 1999 година, когато е само на 7 години. Тя участва шоуто Барни и приятели и там изпълнява ролята на Джиана. След това следват няколко по-малки роли в Spy Kids 3-D: Game Over и телевизионните филми Walker, Texas Ranger: Trial By Fire.

През 2004 година Дисни провеждат национален кастинг и така откриват Селена. Започва като гостуваща звезда в „Лудориите на Зак и Коди“, а по-късно и в „Хана Монтана“ в периодична роля през сезони 2 и 3.

В началото на 2007 година получава ролята на Алекс Русо в сериала на Дисни „Магьосниците от Уейвърли Плейс“. През 2009 участва и във филм по сериала, който има рекорден брой зрители на премиерата си, около 11.4 милиона.

Там тя играе средното дете на семейство Русо - Алекс.Във филма баща й е италианец а майка й мексиканка.Той е магьосник ,но майка й не е. Затова само едно от трите им деца може да устане магьосник. Има по-голям брат - Джъстин и по-малък - Макс. Тя е най-непослушна от трите деца и всички мислят, че магьосник ще остане Джъстин, защото той си учи уроците и следва съветите на баща си. А Алекс не го слуша и винаги се забърква в някаква каша заради магия. Но брат й винаги поправя нещата
Vassy291 януари 12
Mersi che posetihte moq sait!
КоментирайКоментирай
Уеб сайт в alle.bg